Info

OVER ONS

Wij zijn een bende enthousiaste jongeren die in 2020 een jeugdbeweging voor kinderen en jongeren met een beperking uit de grond hebben gestampt. En dat deden we! Tijdens een brainstorm op een teamoverleg van de Giesbaargse Jeugdraad, kwamen we tot het idee om een jeugdbeweging op te richten voor kinderen en jongeren met een beperking in Geraardsbergen. Zo gezegd, zo gedaan. Enkele maanden later en met veel hulp van ervaren leiding uit andere jeugdbewegingen, de jeugddienst, Stad Geraardsbergen en Scouts & Gidsen Vlaanderen, werd 'Akabe Geraardsbergen' geboren. 

WIE IS WIE?

Kasandra - Groepsleiding en Giversleiding 

Emma - Groepsleiding en Woutersleiding  

Anne-Sophie - Groepsleiding en Giversleiding

Elise - Woutersleiding en secretaris 

Noor - Woutersleiding 

Rune - Giversleiding - lokaalverantwoordelijke 

Indra - Woutersleiding 

Camille  - Woutersleiding 

Margo - PR en vrijwilliger 

Chandree - Vrijwilliger 

Makayen - Vrijwilliger 

WAAR & WANNEER? 

Onze scoutsactiviteiten gaan door om de 2 weken op zondagnamiddag. Telkens van 14u tot 17u in onze scoutslokalen. Onze lokalen bevinden zich in de Bareelstraat 15 te Geraardsbergen (9500). Klik door op het tabblad 'activiteiten' voor een jaaroverzicht van onze zondaagse activiteiten, het ledenweekend en het kamp. 

LIDGELD

Het lidgeld bedraagt €55 per jaar. Wat zit hier inbegrepen? Een verzekering bij Souts & Gidsen Vlaanderen en een vieruurtje (koek en drank). Weekends, kampen en externe betalende activiteiten zijn hier niet inbegrepen. Kinderen die een vrijetijdspas hebben en dit kunnen voorleggen, hebben recht op "Scouts Op Maat" oftewel verminderd lidgeld. Dit bedraagt 1/3 van de prijs. Contacteer de groepsleiding voor meer info.